Om oss

Vår visjon

Vår visjon er å forenkle din bedrifts hverdag. Dette gjør vi ved å samle dine IT-tjenester på et sted, og på den måten sørge for at du kan fokusere på ditt fagområde! Resten ordner vi!

Historie

Konsept-IT DA  ble etablert 1/1-2006 med fokus på salg og service av PC-er

I 2007 flyttet vi driften til Porsgrunn i forb. med IT-utdanning. Her ble vi kjent med Johannes Endresen og ikke lenge etterpå ble Konsept-IT Grenland etablert. Etter endt skolegang flyttet vi tilbake til Slemmestad og nå hadde vi en avdeling både i Slemmestad og Porsgrunn.

2008 skjedde det mye! Det ble satt fokus på å bygge egne systemer samt salg av nettsider, hosting- og e-postløsninger. Tommy Lillehagen ble ansatt som system- og webutvikler og vi fikk nye kontorer i Eternitveien i Slemmestad.

2009 jobbet vi aktivt med våre kunder for å avdekke behov og bygge tidsbesparende løsninger og fordelaktige integrasjoner mellom ulike systemer. Vi bygget også vårt første skybaserte plattform; Mittskift.no som fortsatt er i bruk idag!

2010: Vi ferdigstilte vårt eget publiseringsverktøy for å kunne tilby våre kunder et enklere alternativ til Joomla og WordPress. iVo er fortsatt i bruk idag selv om det er utvidet og fornyet mange ganger siden 2010.

2013: Vi ferdigstilte KITE, vårt internsystem for håndtering av alle våre løsninger, samt alle våre kunder, saker og prosjekter. Vi kunne nå fint bli flere ansatte og holde track på hva som ble gjort og hva som skulle gjøres fremover. Ikke minst ble det langt mer effektivt å opprette nye kunder og løsninger, noe som gjorde at vi ble enda mer konkurransedyktig på pris.

2015: Konsept-IT AS ble etablert i nye lokaler i Slemmestad Sentrum .Vi hadde nå plass til både lager og flere ansatte. Ikke lenge etterpå tok vi inn vår første lærling fra IKT-servicefaget

Idag: Vi har knyttet til oss mange gode og nøye utvalgte samarbeidspartnere som vi jobber tett sammen med for å kunne tilby et bredt spekter av tjenester til våre kunder, med oss som kontaktpunkt. Fordelen for våre kunder er at de trenger kun å forholde seg til èn leverandør. Siden vi kjenner våre underleverandører like godt som våre kunder, oppleves vi som svært smidige og effektive.

De første årene var kritisk for hva Konsept-IT er blitt idag! Vi er nå 4 ansatte med kontorer i Røyken og i Grenland, alle med hver våre fagområder!