PC-er, laptopper og skrivere

Vi forhandler stasjonære og bærbare pcer. Disse kan konfigureres på forhånd og leveres klare til bruk ute hos kunde. Vi flytter av filer og programvare fra gammelt til ny pc og tar med oss søppel og evt utrangert utstyr når vi reiser. Alle pcer vi leverer er alltid oppdatert med siste versjon av fastvare, operativsystem og programvare. Hør med oss for en smertefri oppgradering!

Vi forhandler blekk, laser og pagewide skrivere, samt rekvisita. Skriverne leveres med serviceavtale slik at du aldri går tom for blekk/toner. Når det er igjen 20% blekk/toner, varsles vi og vi bestiller opp nytt med direktelevering til deg. Samtidig sørger vi for at skriverne alltid har siste versjon av fastvare til enhver tid.

Skriveren leveres klar til bruk med de innstillingene du ønsker, feks Scan-to-mail, Scan-to-server, integrering mot AD (active directory) m.m. Har du et større miljø, kan vi også sørge for at skriveren blir automatisk installert på pcen til alle de ansatte.

Servere og nettverksutstyr

Vi gjør migrering fra gammel til ny server gjøres uten nedetid slik at dere kan jobbe som vanlig under hele migreringsprosessen. Levere alltid med siste versjon av programvare og fastvare.

Vi tilbyr samtidig serviceavtale av utstyret med overvåkning av servere, nettverksutstyr, samt oppdateringer av programvare og fastvare. Les mer om dette her…