Skylagring & Backup

Det har aldri vært enklere å komme seg opp i skyen!

Vi tilbyr skylagring og backup av pcer, servere, e-postkontoer m.m.

Backup

Tidligere har det vært vanlig å ta backup til eksterne disker eller tape. Ulempen her er jo menneskelig svikt og i verste fall blir backup helt og holdent glemt.

Skybasert backupløsning eliminerer behovet for backup på tape og du får roen som er nødvendig for å fokusere på det du kan best – øke inntektene.

KitCloud Online Backup er en perfekt og rimelig løsning for deg som ønsker en automatisk og sikker backup av filer og mapper. Backupløsningen kan skaleres etter behov og kan brukes på både pcer og servere. Når uhellet er ute sikrer løsningen deg en rask og enkel gjenoppretting av dine data.

Vi tilbyr også automatisk backup av e-postkontoer, og det beste av alt er at backuppen ikke kjøres på din enhet. Selv om du ikke har skrudd på din PC, så kjøres fortsatt backup av din e-postkonto i skyen!

Hør med oss, så skreddersyr vi en løsning som passer ditt behov og lommebok.

Skylagring

Mange har idag behov for å kunne nå filene sine fra alle enheter, samt. dele filer og hele mappestrukturer med kollegaer, samarbeidspartnere eller kunder.

KitCloud Sync er enkelt, trygt og sikkert og gjør tilgang og deling av filer ukomplisert og brukervennlig.

Få full tilgang til alle filer uansett hvor du er og fra hvilken som helst enhet, og automatisk backup. Du kan enkelt hente ut kopi av filer som er blitt slettet eller endret, og trenger du hjelp er vi aldri lenger unna enn en telefonsamtale.