Nettside & nettbutikk

Ny nettside?

Vi bygger moderne og responsive nettsider

Nettsider er i dag ferskvare, og mange opplever i dag fallende besøkstall og kundehenvendelser nettopp på grunn av utdatert nettside. Vi legger derfor vekt på at din nettside skal oppleves som moderne og profesjonell for de som bruker den uansett enhet de benytter.

Nærmere 90% av befolkningen har en smarttelefon i dag og mange av disse bruker mobilen til å finne det de er ute etter. Faktisk er det slik at de alle fleste nettsteder får mest besøk fra kunder med mobiltelefon. Google har gjort sitt for å belønne nettsider som er optimalisert for mobile enheter og straffe de som ikke er det ved å utelukke nettsidene fra søkeresultater.

Nettbutikk

Ønsker du å starte nettbutikk? Vi hjelper deg med hele prosessen!

Vet du hva du skal selge, så finner vi hvilken plattform nettbutikken skal bygges på. Har du fysiske varer som skal sendes pr post, kan vi også bygge inn automatisk fraktberegning basert på vekt og størrelse.

Vi tilbyr også integrasjon av nettbutikk mot regnskapssystemer, lagersystemer m.m.

Hør med oss, så finner vi en løsning som passer ditt behov og budsjett.

Søkemotoroptimalisering og annonsering

Vi tilbyr også søkemotoroptimalisering av innhold og annonsering på google og sosiale medier.

Ta kontakt med oss i dag for å uforpliktende prat

Alle våre nettsider leveres med SSL

Uten SSL er det langt enklere for uvedkommende å se kredittkortnummere, brukernavn, passord og annen sensitiv informasjon da dette sendes i klartekst mellom din pc og serveren. For å unngå dette anbefales det at all informasjon som utveksles mellom bruker og server, krypteres med et SSL-sertifikat. Derfor leverer vi alle våre nettsider med SSL med i prisen!